Hrvatica istraživala navodni seksualni zločin Ala Gorea?

Alu Goreu 2000. godine nije uspjelo da postane Bill Clinton nakon Billa Clintona, ali je to koliko-toliko nadoknadio time da je postao jedna od rijetkih osoba koja se može pohvaliti da je nagrađena “Oscarom” i Nobelovom nagradom za mir. Međutim, izgleda da Goreu svi ti uspjesi nisu bili dovoljni, odnosno da je opsjednutost bivšim predsjednikom dovelo i do pokušaja da ga nadmaši tamo gdje se smatralo da dosadni, robotski, uštogljeni i konzervativni obiteljski čovjek Gore nema šanse – kao notornog ženskara.

Tako se, između ostalog, mogu tumačiti vijesti o njegovom raspadu braka za koji je navodno odgovorna ekoaktivistica Laurie David, bivša supruga TV-komičara Larryja Davida, ali i nova senzacija u obliku svjedočanstva 54-godišnje maserke iz Oregona, koja je policiji krajem 2006. godine, a onda početkom 2009. godine, opisala kako je bivši potpredsjednik prilikom boravka u Portlandu i jedne njene seanse u nastojanju da dobije “happy ending” postao “seksom izluđena pudlica”. Priče se, dakako, dohvatio i National Enquirer čije se članke o seksualno hipearktivnim političarima nakon sloma Johna Edwardsa više automatski ne odbacuje kao tabloidno smeće.

Ipak, trebat će vremena da ova priča dođe do hrvatskih medija koji se još ne usuđuju pisati nešto loše o Sv. Albertu Klimobranitelju. Kada i dođu te počnu copypastati ono za što je Enquirer iskesao milijun dolara, od svega će im najviše u oči pasti detalj iz policijskog zapisnika, odnosno ime dežurne detektivke koje sugerira hrvatske korijene.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)