Gotti Junior nastavlja obiteljsku tradiciju

Odrastanje u obitelji zloglasnog mafijaškog bosa sa sobom povlači povlastice, ali i brojne probleme. U to se više puta imao prilike uvjeriti John Gotti Jr. sin istoimenog vođe njujorške mafijaške obitelji Gambino. Godinama nakon što mu je otac osuđen na doživotnu robiju zbog niza ubojstava, mladi Gotti je bio pod paskom FBI koji je uvjeren kako je upravo Gotti Junior naslijedio njegovu kriminalnu organizaciju.

Napori FBI su djelomično urodili plodom, tako da je Gotti Jr. proveo devet godina iza rešetaka zbog reketarenja. Međutim, u petak se ispostavilo da je mladi Gotti osim očevog imperija naslijedio i gene, odnosno sreću. Naime, federalna vlada je objavila kako zbog nedostatka dokaza obustavlja višegodišnji kazneni progon, odnosno odustaje od optužnice za ubojstva. U tome Gotti Junior podsjeća na Gottija Seniora koji je zahvaljujući uspješnom odbacivanju federalnih optužnica stekao nadimak “Teflonski don”.

Mladi je Gotti proslavio oslobođenje na Long Islandu te medijima priopćio kako razmišlja o tome da napusti New York te se posvetit jednom drugom poslu koji je proslavio članove njegove obitelji – pisanju. Pri tome se prvenstveno misli na sestru Victoriju Gotti, kolumnisticu tabloida, autoricu nekoliko knjiga i zvijezdu kontroverznog reality showa “Growing Up Gotti”. Gotti Junior će, pak, najavio da će nastojati pisati knjige o istinitim kriminalističkim slučajevima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)