Obama pario oči na stražnjici 16-godišnje Brazilke

Kakvi će biti konkretni rezultati samita G8 u l’Aquilli se još ne zna, ali je izgleda izloženost mediteranskoj kulturi i gostoljubivost Silvija Berlusconija, po svemu sudeći, natjerala i Baracka Obamu da se – barem djelomično – počne baviti aktivnostima karakterističnim za svog domaćina. O tome najbolje svjedoči ova fotografija na kojoj je predsjednik SAD pokazao neubičajen interes za damu koja nije Prva dama SAD.

Kasnije se otkrilo da je mlada dama uistinu mlada dama, odnosno da je riječ o 16-godišnjoj Mayori Tavares, članici brazilske delegacije na “omladinskom” skupu država G8 – odnosno tzv. samitu “J8”.

Ovakav “incident” nije mogao a da ne dođe do evropskih medija, među kojima se ističe njemački Bild i njegov komentar temeljen na ciničnoj reakciji Nicolasa Sarkozyja, Obaminog kolege kojemu definitivno nije strano gledanje u žene koje nisu njegova supruga, a nekada i malo konkretnije aktivnosti na tom planu.

Mlada dama se može vidjeti na UNICEF-ovoj snimci, na 13. sekundi, u kadru koji pokazuje dvije članice brazilske delegacije.

One thought on “Obama pario oči na stražnjici 16-godišnje Brazilke

  1. Novine koje takve stvari objavljuju kao vijesti ispiru mozak, bacaju kiselinu u lice, kvare društvo, šire zlo i siju vjetar.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)