Snimka seksa s 3 žene presudila 86-godišnjem guverneru

Jedna topla ljudska priča, kao stvorena da razgali srca u ovim hladnim i bešćutnim vremenima, ovih dana dolazi iz daleke Indije. Točnije, iz države Andhra Pradesh na čelu čijih 78 milijuna stanovnika je donedavno bio guverner Narayan Dutt Tiwari. On to od danas to više nije, a razlog za to je snimka na kojoj dotični, unatoč poodmakle dobi od 86 godina, uživa u krevetskim aktivnostima s tri mlade dame.

S te tri dame, rodom iz države Uttrakhand, je guvernera upoznala njihova zemljakinja, koja je također imala seksualne odnose sa časnim starinom. Međutim, njihov odnos nije najbolje završio jer je dotična u zamjenu za seksualne tražile neke druge usluge, konkretno rudarsku koncesiju za svoju tvrtku. Kada Tiwari nije pokazao sluha za takve oblike slobodnog poduzetništva, dotična mu se osvetila namjestivši mu tri zavodnice, ali i video-kameru, čiji je sadržaj proslijedila televizijskoj kući ABN Andhra Joyti News. 10-minutna snimka je emitirana prije nego što ju je guverner uspio zaustaviti sudskom privremenom mjerom.

Danas je Tiwari – jedan od posljednjih indijskih političara koji se može pohvaliti da je, boreći se za nezavisnost, boravio u britanskom zatvoru –  indijskoj vladi poslao ostavku, navodeći kao razlog “zdravstvene razloge”. Dio indijskih komentatora, pak, smatra da su guvernerovi nestašluci – sličnim “eksperimentima” koje je nad 15-godišnjim sljedbenicama pred kraj svog života provodio Mahatma Ghandi – pomogli vladajućoj Kongresnoj stranci da pažnju javnosti skrene s potencijalno katastrofalnog zastoja napora da se na području Andhra Pradesha stvori Telengana, nova savezna država Indije.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)