Obitelj na sebi primijenila “konačno rješenje” globalnog zatopljenja

Kada je autor ovog bloga prije nekoliko mjeseci napisao kako će nastojanja da se svijet spasi od globalnog zatopljenja s vremenom eskalirati u metode koje je usavršio jedan neshvaćeni austrijski umjetnik, nije očekivao da će trebati tako malo čekati da netko te ideje počne provoditi u praksu. Još je manje bilo za očekivati da će se te ideje primjenjivati na sebi i članovima svoje obitelji.

A upravo se tako nešto dogodilo u gradu Goya, u sjevernoj argentinskoj provinciji Corrientes. Kako piše londonski Telegraph, priča je započela kada su zabrinuti susjedi pronašli sedmomjesečnu bebu kako vrluda kućom u kojoj su se nalazila trupla njenih roditelja – 56-godišnjeg Francusca Lotera i njegove 23-godišnje supruge Miriam Coletti. Ispostavilo se ne samo da je dijete bilo samo puna tri dana, nego da je ustrijeljeno, ali da je metak nekim čudom uspio izbjeći sve vitalne organe. Njen 2-godišnji brat Francisco, međutim, nije bio te sreće te je pronađen mrtav.

Policija je ubrzo otkrila kako je zločin zapravo samoubojstvo, odnosno da su Francisco i Miriam odlučili ubiti svoju djecu, a onda i sebe. Motiv za svoj čin su naveli u oproštajnim pismima gdje su “izrazili zabrinutost” zbog stanja u kome se nalazi svijet zbog globalnog zatopljenja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)