Raskomadano truplo joj identificirali pomoću silikona

Ženama, pogotovo onim mladim, koje se nećkaju oko toga da li da odu kod plastičnog kirurga radi silikonskog povećavanja grudi, kao argument u prilog tog koraka bi mogao poslužiti slučaj 28-godišnje Jessice Fiore.

Njeno je ime postalo svjetski poznato zahvaljujući Ryanu Alexanderu Jenkinsu, 32-godišnjem kanadskom bankaru i sudioniku reality showa Megan Wants a Millionaire, u kojem se dotični sa 16 suparnika borio za ruku fotomdela Megan Hauserman. Natjecanje je postalo besmisleno, a emitiranje serije službeno ukinuto, nakon što su tragične okolnosti pokazale kako je Jenkins bio oženjen za Fiore. Brak između Jenkinsa i mlade manekenke je bio prije nekoliko mjeseci sklopljen u Las Vegasu, a potom poništen. Usprkos toga, kao i optužbi za kućno nasilje, Fiore i Jenkins su nastavili ljubavnu vezu koja je trajala sve do 14. kolovoza kada se par prijavio u hotelu u San Diegu.

Sljedeće jutro je golo, raskomadano i unakaženo žensko truplo pronađeno u kontejneru za smeće u obližnjem mjestu Buena Park. Jenkins je istovremeno napustio hotel, a nekoliko dana kasnije je, koristeći vlastiti gliser i dobro poznavanje voda na granici, pobjegao kanadskim vlastima prilikom pokušaja hapšenja. U međuvremenu je truplo, na kojemu su bili vidljivi tragovi udaraca, ali i izrezano lice, izvađeni zubi i odsječeni prsti, identificirano zahvaljujući serijskim brojevima silikonskih umetaka za grudi za koje ubojica nije znao ili nije imao vremena ukloniti. Jenkins je 19. kolovoza službeno proglašen osumnjičenikom za ubojstvo i vlasti s obje strane kanadsko-američke granice su se dale u potragu.

Već ranije snimljena serija neće biti nikada prikazana na VH1, a cijeli je slučaj izazvao polemiku oko toga kakve sve ljude industrija TV-zabave koristi kao protagoniste popularnih reality emisija. S druge strane, ovaj tragični slučaj pokazuje kako određena dostignuća plastične kirurgije mogu poslužiti dodatnoj svrsi ukoliko se ispostavi da žene koje ih koriste nisu pokazale veliki oprez prilikom izbora svojih ljubavnih partnera.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)