Twitter joj došao glave

Kada_01

17-godišnja Rumunjka Flavia Boricea (po nekim izvorima Maria Barbu) se pobrinula da Twitter ovih dana ne uživa samo pozitivan publicitet. Truplo nesretne djevojke je pronađeno u kadi s tragovima strujnog udara, koji je najvjerojatnije nastao zato što je laptop priključen na struju pao u vodu. Rumunjska televizija javlja kako je dotična prije nesreće nekoliko sati “visila” na Twitteru, te  je najvjerojatnije stradala nakon što je “iscurila” baterija.

Gotovo da nema blogera koji tragediju ne prati komentarima koji sugeriraju kako “twitanje” i kupanje u kadi nisu aktivnosti koje bi se trebale raditi istovremeno. A još je tužnije što Twitter – koga danas svi slave zbog toga što je Americi donio Obamu, a možda će sutra isto učiniti Iranu – treba stavljati u istu rečenicu s Darwinovom nagradom.

UPDATE (21/06/2009 10:04) : Ime djevojke je Flavia Boriceanu, a ne Flavia Boricea. Ovdje se nalazi članak u kome je embedirana video-snimka izvještaja rumunjske televizije. Izgleda da je priča, zapravo, stara nekoliko mjeseci.

One thought on “Twitter joj došao glave

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa * (obavezno)