Nova Miss SAD se natjecala u striptizu

[picapp align=”left” wrap=”true” link=”term=Rima+Fakih&iid=8826675″ src=”c/8/6/a/Rima_Fakih_crowned_c27d.JPG?adImageId=12892798&imageId=8826675″ width=”234″ height=”309″ /]

Izgleda da izbor za Miss SAD ne može bez kontroverze. Nakon kandidatkinja i nositeljica titule koje su direkciji izbora donosili neželjeni publicitet problemima s ovisnošću i kontroverznim političkim izjavama, najnoviji izbor je trebao donijeti jednu pozitivnu priču. Ona je došla u obliku 24-godišnje Libanonke Rime Fakih, koja je osvojila titulu Miss SAD kao predstavnica Michigana. Fakih je rođena u Libanonu u šijitskoj obitelji, a u Michigan se doselila 1993. godine. Njen izbor je trebao predstavljati još jedan dokaz kako su današnje SAD prosvijećeno multikulurno, multirasno i multikonfesionalno društvo, s obzirom da je Fakih prva Arapkinja i prva muslimanka koja je osvojila titulu.

Ali, Donald Trump će ponovno morati donositi teške odluke nakon što se ispostavilo da Rimi Fakih ovo nije ni prvi javni nastup ni prva titula. Na TMZ su naime izronile fotografije manifestacije na kome se Fakih u organizaciji jedne detroitske radio-stanice natjecala u striptizu. Ne samo da se natjecala nego je i pobijedila u natjecanju, iako se nije skinula. Mojo in the Morning, koja je organizirala natjecanje izjavila je kako se nada da Trump mladoj dami neće oduzeti titulu.

Ipak, može se reći da je u pitanju pozitivna priča, s obzirom da će nakon nje sve prekobarske kontroverze vezane uz nošenje burki dobiti novi kontekst.

Oglasi

One thought on “Nova Miss SAD se natjecala u striptizu

Komentiraj

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s